:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

Detalii FPRL 09 v1.5

  • May 10 / 2009
  • 0
All, Featured, Stiri FIFApro

Detalii FPRL 09 v1.5

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)


Echipa FIFApro anunta oficial urmatorul patch din seria FPRL (FIFApro Romanian League). Este vorba despre urmatorul mega-patch sub brandul FIFApro, un patch ce promite multe avand in vedere versiunea anterioara pe care se bazeaza.


Noutati in FPRL 09 v1.5

Noutatile in FPRL 09 sunt:

La nivel de baza de date: Se vor adauga inca aproximativ 10 echipe. Vor fi corectate loturile echipelor. Se vor face transferurile
La nivel de echipamente: Vor fi corectate cele partial gresite sau care s-au schimbat.
La nivel de fete: Foarte multe fete noi de buna calitate.
Reclame si Steaguri: Speram sa fie reclame personalizate pentru peste 50% din echipele prezente in patch. Multe steaguri vor fi refacute pentru a aduce un plus de realism.
Stadioane: Aproximativ 7-8 stadioane noi. Majoritatea stadioanelor updatate prin corectarea greselilor de pozitionare a elementelor grafice. Refacerea stadioanelor “vechi” din FPRL exemplu: Oblemenco, Vaslui, Rapid, Ghencea, Iasi. Deci la nivel de stadioane va asteapta surprize mari.


Trailere si detalii in viitor

Dorim sa va anuntam ca in urmatoarele zile va aparea un prim trailer oficial pentru FPRL 09 v1.5. Apoi vor urma cateva galerii de imagini, materiale video si desigur mesaje cu ultimele informatii despre acest mega-patch. Deci sfatul nostru: Stay online.Data aparitiei

Data apritiei acestei versiuni este imposibil de aproximat la fel ca si in cazul celorlalte mega-patchuri intrucat munca depusa este de lunga durata iar complexitatea acesteia face ca data aparitiei sa fie inestimabila. Va rugam nu faceti comentarii fara rost despre acest subiect.

Asadar un patch ce promite cu multe detalii si multe surprize este in lucru. Speram sa fiti incantati de aceasta veste.
Detalii FPRL 09 v1.5, 9.7 out of 10 based on 6 ratings