:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

Posts Categorized / All

  • Dec 08 / 2013
  • 5
fifa142013-12-0720-08-32-99_zpscdfd7401
All

FPRL 14 – Primele poze

După cum spuneam şi în articolul trecut, “FIFApro’s Romanian League” [ FPRL ] 14 este deja în construcţie. Astăzi vă oferim primele poze din viitorul patch, care sperăm să vă satisfacă aşteptările dumneavoastră, dar şi ale noastre, din moment ce istoria FIFApro ne obligă să scoatem un lucru de calitate, ca şi celelalte patchuri scoase de echipă în perioada FIFA 06-FIFA 11.

Continue Reading

  • Sep 14 / 2013
  • 1
fifa pro logo 2
All, Stiri FIFApro

FIFApro revine !

Ne cerem scuze pentru aceasta pauza, dar din pacate, nu a avut cine sa se mai ocupe de site si de forum. Speram ca inca mai sunteti alaturi de noi, deoarce doar cu ajutorul vostru putem reveni. Chiar daca a trecut o lunga perioada de cand nu am scos un patch, va pregatim mai multe surprize pentru jocul FIFA14. Va asteptam si pe forum !

Cei care sunt interesati sa intre in echipa FifaPro, trimiteti un mesaj privat pe forum adminului stelistul9. Iar cei care inca mai editeaza, va astept sa va expuneti creatiile pe forum. Va multumesc !

  • Apr 02 / 2010
  • 0
All

Ziua pacalelilor – 1 aprilie

 

 

 

1 Aprilie – Ziua pacalelilor este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene, inca din secolul XVI.
Una din numeroasele explicatii ale acestei traditii este urmatoarea: în anul 1564 regele Carol al IX-lea al Frantei ar fi mutat serbarea Anului Nou de pe data de 1 aprilie pe data de 1 ianuarie. Intrucat la vechiul An Nou (1 aprilie) se obisnuia impartirea cadourilor, aceasta s-a continuat şi dupa anul 1564, dar sub forma unor farse si glume nevinovate.

Cea mai veche pacaleala dateaza din 1915, cand, un pilot francez de pe frontul primului Razboi Mondial a survolat tabara germana si a aruncat o incarcatura ce parea a fi o bomba.
Soldatii germani au fugit speriati in toate partile, insa, dupa ce au constatat ca nu se produce nicio explozie, s-au apropiat discret de “bomba” care, de fapt, era o minge de fotbal insotita de mesajul “Pacaleala de 1 Aprilie!”.

Echipa FIFApro a celebrat si ea aceasta “sarbatoare” modificand butonul rapid de descarcare a ultimului FPRL lansat (cel rosu) cu unul mov ce avea titlul: “Descarca Patch Liga I FIFA10″ si care trimitea pe o pagina falsa, asemanatoare celor de la categoria Download Center de pe site. Singura problema: Link-ul de la butonul de Download nu exista. Am sarbatorit astfel acest eveniment intr-un cadru mai restrans, farsa incepand de la ora 22:00 pana la 00:00, pentru a nu deranja traficul zilnic de care beneficiem. Oricum patchul fiind foarte aproape farsa nu a fost deplasata fiindca numaram pe degete zilele pentru intrarea in teste daca nu si pentru ganduri mai marete.

  • Jun 03 / 2009
  • 0
All, Stiri FIFApro

FPRL 09 v1.5 Official Trailer


FPRL 09 v1.5 Official Trailer
Asa cum ati fost anuntati acum cateva zile FIFApro lanseaza trailerul video oficial al vitorului patch FPRL 09 v1.5. In acest material video puteti urmari imagini din urmatoarea capodopera a echipei.

Scopul trailerului si Data apritiei
Acest filmulet are scop demonstrativ deci nu sunt incluse toate elementele. Filmuletul prezinta FPRL 09 v1.5 in toiul lucrarilor asa ca multe elemente pot fi schimbate sau adaugate pe parcurs in functie de deciziile noastre. Va rugam nu faceti speculatii fara rost. De asmenea data apritiei acestui patch este inestimabila intrucat timpul nostru de lucru nu este egal in fiecare zi, iar complexitatea unui mega-patch face aceasta misiune imposibila.

Detalii pe viitor
Acest post nu va vi singura informatie legata de patch in aceasta perioada intrucat dorim sa venim in curand cu inca un video mai lung pentru a va arata pe deplin ca FPRL si FIFApro sunt cele mai bune branduri in materie de FIFA editing din Romania.

Pages:12345678