:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

Despre noi

  • Jun 09 / 2007
  • 0

Despre noi


FIFApro este una din cele mai cunoscute echipe de editat FIFA din Romania. Ne-am nasut din pasiunea noastra pentru acest joc si din placerea de a va darui voua jucatorilor acestei serii de gaming frumusetea castigarii unui campionat romanesc intr-un joc virtual. Noi creem patch-uri (pachete software) speciale care introduc prin cateva click-uri Ligile Nationale Romanesti in aceste jocuri in care pana acum sunt practic inexistente in variantele ne-editate ale lor.
Echipa a luat fiinta pe 01 Septembrie 2006 si la cateva luni de la nasterea ei a adaugat deja 3 echipe in FIFA 07. Acesta a fost inceputul unei munci ce dureaza deja de peste 3 ani si care probabil va fi continuata mult timp de acum in colo.
Sloganul nostru “We work … you play!” ne defineste intru-totul caci noi facem totul ca hobby in timpul liber ne-avand pretentia ca jucatorii sa ne plateasca in niciun fel munca sau multimea de ore pierdute cu aceasta ocupatie.
Suntem foarte bucurosi cand adevaratii romani care stiu ce inseamna sa faci munca patriotica ne lauda pe forum chiar si atunci cand gresim

Va invitam pe FORUM pentru mai multe discutii!


Cu drag,
Echipa FIFApro.