:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

Posts Categorized / Featured

  • Jul 29 / 2010
  • 2
Featured, Noutati FIFA

Imagini si materiale video din FIFA11

Va prezentam astazi noi imagini din FIFA11 precum si un material video in care se poate observa Gameplay-ul si grafica de pe PC (incepand cu secunda 0:00 pana la 1:35).
Chiar daca FIFA11 PC trece la Next Generation, jocul nu va fi acelasi ca si cel de pe console, deoarece va fi creat pe motorul grafic al jocului Next-Gen de anul trecut.
Probabil ca singurul aspect in care jocurile vor fi identice pe toate platformele va fi numarul de ligi si campionate intrucat licentele cumparate vor fi aceleasi, insa o lista oficiala inca nu a fost stabilita/publicata. Zvonurile afirma ca Fifa 11 va avea un numar de aproximativ 500 de echipe organizate in aproximativ 30 ligi.
Material video si imagini
   

   

  • Feb 13 / 2010
  • 2
Featured, Noutati FIFA

FIFA 10 Snow Patch


Descriere:
FIFA 10 Snow Patch a fost lansat de FIFA-Infinity. Pat realizat de regularcat care include un gazon nou, care este complet acoperit cu zapada. Daca puneti si o minge rosie sentimentul de zapada este perfect.

  • May 10 / 2009
  • 0
All, Featured, Stiri FIFApro

Detalii FPRL 09 v1.5


Echipa FIFApro anunta oficial urmatorul patch din seria FPRL (FIFApro Romanian League). Este vorba despre urmatorul mega-patch sub brandul FIFApro, un patch ce promite multe avand in vedere versiunea anterioara pe care se bazeaza.


Noutati in FPRL 09 v1.5

Noutatile in FPRL 09 sunt:

La nivel de baza de date: Se vor adauga inca aproximativ 10 echipe. Vor fi corectate loturile echipelor. Se vor face transferurile
La nivel de echipamente: Vor fi corectate cele partial gresite sau care s-au schimbat.
La nivel de fete: Foarte multe fete noi de buna calitate.
Reclame si Steaguri: Speram sa fie reclame personalizate pentru peste 50% din echipele prezente in patch. Multe steaguri vor fi refacute pentru a aduce un plus de realism.
Stadioane: Aproximativ 7-8 stadioane noi. Majoritatea stadioanelor updatate prin corectarea greselilor de pozitionare a elementelor grafice. Refacerea stadioanelor “vechi” din FPRL exemplu: Oblemenco, Vaslui, Rapid, Ghencea, Iasi. Deci la nivel de stadioane va asteapta surprize mari.


Trailere si detalii in viitor

Dorim sa va anuntam ca in urmatoarele zile va aparea un prim trailer oficial pentru FPRL 09 v1.5. Apoi vor urma cateva galerii de imagini, materiale video si desigur mesaje cu ultimele informatii despre acest mega-patch. Deci sfatul nostru: Stay online.Data aparitiei

Data apritiei acestei versiuni este imposibil de aproximat la fel ca si in cazul celorlalte mega-patchuri intrucat munca depusa este de lunga durata iar complexitatea acesteia face ca data aparitiei sa fie inestimabila. Va rugam nu faceti comentarii fara rost despre acest subiect.

Asadar un patch ce promite cu multe detalii si multe surprize este in lucru. Speram sa fiti incantati de aceasta veste.
  • Feb 27 / 2009
  • 0
All, Featured, Stiri FIFApro

Ultimele date despre FPRL 09 v1.0 [Winter Edition]


FIFApro doreste sa va informeze in legatura cu tot ceea ce inseamna FPRL 09 v1.0 [Winter Edition]. Astfel dorim sa va aducem la cunostinta 3 mari capitole despre acest mega-patch:

FPRL 09 v1.0 [Winter Edition] in teste

Poate cel mai important anunt pentru voi fanii FIFApro este ca am intrat deja in teste de cateva zile. Patchul este testat intens de catre toti membrii nostri asa ca speram sa nu facem prea multe versiuni beta. Din acest moment patchul poate aparea oricand consideram noi toti ca este gata 100% din toate punctele de vedere. Va rugam sa nu ne intrebati cand apare pentru ca nici noi nu stim. Tot ce se stie despre acest patch este ca va aparea cand vom hotari toti ca este aproape de perfectiune. In ultimul timp am sanctionat foarte multi useri pe forum asa ca nu am dori sa continuam in aceasta maniera.

Putina statistica

FPRL 09 v1.0 [Winter Edition] este al optulea mare patch ce adauga Ligile de Fotbal Romanesti in seria FIFA conceputa de EA Sports. Este a opta mare creatie a acestei echipe, o echipa ce dateaza deja de 2 ani si jumatate. Cele 7 versiuni precedente alte deja binecunoscutului patch devenit brand: FPRL (FIFApro Romanian League) au avut un total de 91.786 de downloadari numai de pe domeniul nostru. O statistica impresionanta in care au fost luate in considerare numai cele 7 mari patchuri FPRL din ultimele 2 serii FIFA 07 si 08 descarcate numai de pe site-ul nostru dar foarte multi au luat patchul si din alte metode de transfer fisiere.

In legatura cu statistica traficului site-ului care din punct de vedere al variatiei numarului de utilizatori merge cot la cot cu patchurile putem spune ca sta chiar mai bine decat statistica downloadarii patchurilor. Cele mai vechi date legate de trafic pe care le putem oferi despre site sunt din 01.10.2007 cand am inregistrat 181 vizitatori unici. Total lunii octombrie legat de vizitele unice este de 5523 ipuri unice inregistrate toata luna. Un trafic mediocru, pai mult rau decat bun dar in acel moment era extraordinar. Iata ca am ajuns astazi sa vorbim despre alte cifre, mult superioare. Astfel vorbim astazi despre 1324 de vizitatori unici pe zi iar totalul lunii Ianuarie a fost de 28421 vizitatori unici inregistrati in descursul intregii luni. Deci si statistica merge bine.

Continut si idei despre FPRL 09 v1.0 [Winter Edition]

FPRL 09 v1.0 [Winter Edition] dupa cum ati aflat si in paragrafele anterioare este cea mai mare creatie a acestei echipe. Cel mai mare si mai complex patch din Romania din toate timpurile este pe cale sa fie lansat. Mega-patchul va contine cele mai multe echipe romanesti introduse vreodata intr-o serie FIFA si anume 70 de echipe. Este o cifra impresionanta poate incredibila pentru multi dintre voi dar acesta este adevarul si el trebuie spus. Echipe din 4 ligi de fotbal importante din Romania (Liga I Frutti fresh, Liga II Seria I, Liga II Seria II, Liga III) se vor confrunta de-a lungul multor sezoane iar voi veti fi cei care va veti controla propria echipa pe culmile victoriei. Veti putea castiga competitii nationale foarte importante ca Liga I Frutti Fresh sau Cupa Romaniei, va veti putea bucura de o promovare din Liga III in Liga II si apoi in primul esalon al fotbalului romanesc, si nu in ultimul rand daca veti juca la un nivel inalt veti putea castiga competitii europene extrem de importante ca Uefa Champions League si Uefa Europa League. Toate intr-un singur patch.

Speram ca ati aflat astfel mai multe despre noi si patchul nostru si acest mesaj v-a fost de mare ajutor in intelegerea echipei FIFApro.
Pages:123