:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

Noile echipamente ale naţionalei – descarcă-le acum!

fifa14 2014-03-25 12-56-43-91
FIFA 14, FPRL 14

Noile echipamente ale naţionalei – descarcă-le acum!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (9 votes cast)

Continuăm seria de add-onuri pentru patchul nostru cu o mic cadou pentru fanii naţionalei României. Kitmakerul nostru body_mu a terminat noile echipamente ale selecţionatei ţării noastre, iar cu ajutorul installerului nostru, numai câteva clickuri sunt necesare pentru a le introduce în jocul dumneavoastră.

Nu sunt foarte multe de menţionat, din fericire:

  • add-onul nu are nevoie de regenerare, programul care realizează acest proces fiind introdus numai pentru cei care nu au regenerat după instalarea patchului
  • carierele deja începute nu vor fi afectate
  • veţi pierde totuşi editările dumneavoastră personalizate din Creation Master 14 [ dacă nu înţelegeţi despre ce este vorba, nu vă faceţi griji, acest punct nu vizează modificările din meniurile Edit Teams, Edit Players etc. ]
  • aveţi nevoie, desigur, de FPRL 14 Spring Edition instalat pentru a instala acest pachet

Aşteptăm noi propuneri pentru add-onuri în secţiunea comentarii, dar şi pe forum! Între timp, vă vom lăsa aici câteva fotografii care prezintă aceste echipamente aşa cum apar ele în FIFA 14, dar şi linkul de download pentru a începe cursa spre EURO 2016 şi în carieră aşa cum se cuvine, în haine noi.

 

Descarcă noile echipamente prin acest link:

Noile echipamente ale naţionalei - descarcă-le acum!, 9.4 out of 10 based on 9 ratings
  • dani

    pentru fifa 2010 nu aveti ceva pachuri care sa actualizeze echipele mari (real – barca – etc) ? si un pach care sa adauge si shakhar donetsk?