:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

Roadmap – FPRL 14

meniu steaua 2
FPRL 14, Stiri FIFApro

Roadmap – FPRL 14

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (7 votes cast)

FPRL 14 Spring Edition are deja cinci zile de la lansare şi trebuie să vă mulţumim, în primul rând, pentru susţinerea dumneavoastră. Patchul a fost descărcat de aproximativ 2000 de oameni în acest interval scurt de timp, şi majoritatea dintre voi aţi oferit recenzii destul de călduroase. Dar acum, trebuie să ne orientăm deja spre viitor şi, de aceea, azi vă prezentăm planul nostru pentru restul sezonului 2013/2014.

Cum am anunţat înainte de lansare, FPRL 14 Spring Edition va fi completat de câteva add-onuri de calitate, care vor fi lansate încet-încet în săptămânile ce urmează. Primul dintre ele este meniul personalizat cu Steaua Bucureşti care va fi pus la download vineri. Dacă nu aţi fost la curent cu seria Weekend Update şi nu ştiţi despre ce e vorba, puteţi viziona poze cu acest meniu la sfârşitul articolului. Restul adiţiilor vor fi anunţate cu două zile înainte de publicarea lor. Tot ce vă putem spune, ca să vă ţinem în suspans, este că vom termina cu gama de addonuri pentru Spring Edition în cel mult o lună de la lansare, deci până pe 7 aprilie.

După acea dată, ne vom concentra strict pe al doilea volum al FPRL 14, probabil Summer Edition, care ar urma să conţină întreaga Liga II + cele mai importante echipe din eşaloanele inferioare. Nu excludem nici scoaterea unui update care să fixeze principalele probleme din ediţia de primăvară [ Spring Ediiton ], dacă acest lucru va fi necesar. Deocamdată, nu au fost semnalate probleme de asemenea natură încât să afecteze grav patchul sau jocul.

Desigur, dacă vom ajunge la acea dată sănătoşi :D , adevărata provocare va fi FIFA 15 când sperăm “să intrăm în pâine” cum trebuie şi cum ne dorim. Până atunci însă, vom încerca să vă oferim o experienţă cât mai plăcută în adiţiile pentru FIFA 14 pe care vi le pregătim.

Aici sunt pozele promise cu meniul modificat de către Mihai 20CM. O seară bună, fiţi pe fază vineri pentru a-l putea folosi şi dumneavoastră cât mai curând!

*imaginea din slider aparţine site-ului britishlibrary.typepad.co.uk

Roadmap - FPRL 14, 9.9 out of 10 based on 7 ratings
  • Dani Macai

    Salut, ai mai tradus fifa 14 sau nu?