:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 01.03.2014

fifa14 2014-03-01 17-47-32-60
FIFA 14, FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 01.03.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)

Aceasta este ultima ediţie de update-uri în legătură cu FPRL 14 Spring Edition, de dinainte de lansarea patchului. Află ce am făcut săptămâna asta, când se va lansa patchul, ce addonuri va avea, ce mai plănuim, şi vizionează o simulare a marelui derby Steaua – Dinamo de diseară accesând articolul întreg.

În fotbalul românesc există o multitudine de rivalităţi frumoase şi cu o istorie bogată: UTA – Poli Timişoara, Rapid – Petrolul, U Cluj – CFR, Rapid – Steaua, Rapid – Dinamo, dar nici una, trebuie să recunoaştem, nu este atât de populară şi frumoasă ca Steaua – Dinamo. De aceea, încep articolul prin a vă prezenta simularea lui Merdiso, făcută pe FPRL 14 Spring Edition [ BETA ], a meciului de diseară. Nu pretindem că acesta va fi şi scorul de diseară, în echipa noastră făcând parte suporteri a mai multor echipe, cum e cazul meu, de exemplu. Sperăm cu toţii să vedem o partidă frumoasă, fără încrâncenare inutilă şi incidente mai puţin plăcute. Puteţi viziona simularea la sfârşitul articolului.

Atât despre fotbalul “real”, deşi sperăm ca experienţa din FPRL 14 Spring Edition să se apropie cât mai mult de el. Săptămâna aceasta a fost dedicată, în cadrul echipei, exclusiv testării patchului şi rezolvării eventualelor probleme, care, din câte se pare, nu au fost aşa de numeroase/grave. body_mu a introdus feţele lui silver în versiunea BETA, finalizând introducerea tuturor elementelor într-o singură versiune a patchului.

Merdiso are deja modelul de installer profesional pregătit, la fel ca şi scoreboard-ul şi cântecele de galerie. Acestea, împreună cu efectele grafice pregătite de Mihai 20 CM şi Merdiso, vor fi add-on-urile disponibile odată cu patchul. Însă, asta nu este tot. Pregătim şi alte add-onuri, care vor fi lansate în perioada de după patch, pentru a vă ţine conectaţi la site-ul nostru, cum ar fi meniuri personalizate cu echipele din ţară [ de exemplu, cel cu Steaua, al lui Mihai, care a fost prezentat deja în ediţiile anterioare ]. Considerăm şi lansarea unor fişiere squads, numite generic FPRL 14 Weekly Update, ca şi cele de la EA Sports, în care să updatăm ultimele transferuri + să reglăm atributele în funcţie de performanţele cele mai recente ale jucătorilor din Liga I, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat.

Data lansării patchului a fost aleasă ca fiind 7 martie, deci vineri, pentru a putea pune la punct ultimele detalii şi pentru a vă oferi un weekend întreg de a vă juca cu echipele favorite româneşti în FIFA. Dar asta nu înseamnă că, până vineri, aici va fi linişte. Dimpotrivă! Fiţi pe fază, fiindcă pregătim un trailer şi multe altele în zilele ce preced lansării.

Vă urăm un weekend plăcut în continuare + o seară bună indiferent pe cine susţineţi în seara asta! Dacă ar fi după noi, am vrea ca ambele echipe să câştige :D . Aveţi în continuare simularea promisă + noi poze din patch, ultimele care vor apărea pe lângă cele oficiale, de la lansare.

 

FPRL 14 Weekend Update - 01.03.2014, 10.0 out of 10 based on 10 ratings
  • Marian Cirjaliu

    da-mi si mie link-ul sa-l descarc si eu.

  • Marian Cirjaliu

    sau spuneti-mi cu fac sa il descarc