:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 23.02.2014

fifa14 2014-02-23 15-09-06-63
FIFA 14, FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 23.02.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (8 votes cast)

Primăvara bate la uşă, şi odată cu ea şi FPRL 14 Winter Edition [ sau Spring, în funcţie de cum vor decurge testările ]. Suntem în faza de finisare a patchului, asta numai datorită muncii întregii noastre echipe care face un ultim efort pentru a lansa patchul în cel mai scurt timp posibil. Avem şi 2 locuri de BETA Testeri pentru doritori, pe lângă cele atribuite membrilor echipei şi oamenilor de seamă de pe forum.

Cum anticipam săptămâna trecută, ne apropiem de finalizarea versiunii BETA a pack-ului care va introduce Liga 1 şi cele mai populare 4 echipe din Liga II în FIFA 14. Pentru a putea începe testarea, mai avem nevoie de 2-3 elemente pe care le aşteptăm să le primim în perioada următoare. Ca să ajungem în acest stadiu, a fost nevoie de multă răbdare pe parcursul acestei săptămâni.

Să începem prin a aminti că body_mu a reuşit să termine în timp record noile echipamente ale Oţelului şi ale Pandurilor din Tg. Jiu, care şi-au prezentat noile tricouri [ în cazul Pandurilor, e vorba mai mult de un nouă combinaţie de culori de pe vechiul kit ] aseară, în partida disputată la Galaţi. Sperăm că nu vor mai apărea multe update-uri din acest gen pentru a vă putea pune la dispoziţie FPRL 14 cât mai repede: pentru realizarea kiturilor este nevoie de o bună bucată de timp şi multă atenţie, pentru a nu comite erori de design.

Dacă, pe parcursul update-urilor de la sfârşit de săptămână, am tot amintit de ultimele transferuri şi minifeţe introduse în joc, trebuie şi acum să menţionăm că s-a făcut un efort destul de semnificativ pentru a pune la punct atât primul eşalon, cât şi cele 4 echipe din liga secundă, în această privinţă. Mai ales în cazul celor 4 echipe, Rapid, UTA, CSMS Iaşi şi FC U Craiova, a fost mai dificil de realizat acest lucru din moment ce jucătorii au tot venit şi plecat din cantonamente. De ex: Vâtcă a început iarna la Rapid, apoi a mers la FC U Craiova pentru a termina perioada de mercato în curtea celor de la Gaz Metan.

Am terminat şi scoreboardul Digi Sport, care va fi însoţit de pop-ups personalizate. Sunt unele probleme cu el, probleme care nu ţin de noi, cât de structura fişierelor din FIFA 14, aşa că el va fi lansat separat, ca un add-on pentru FPRL

Merdiso lucrează şi el la finalizarea cântecelor de galerie updatând fişierele cu ultimele scandări care se aud în acest sezon pe stadioanele din România. De asemenea, tot el se va ocupa de installer, care va avea un aspect profesional, cât şi de add-onul grafic pentru FPRL 14, pentru care a realizat deja un video de prezentare:

Reluând ce am spus în introducere, avem şi 2 locuri pentru BETA testing disponibile pentru cei din afara echipei. Pentru a aplica, postaţi experienţa voastră în FIFA de până acum în comentarii. Vă reamintim că testarea BETA nu înseamnă să joci cu o singură echipă sau un singur mod de joc [ de ex, faci carieră cu Steaua, joci 3 meciuri şi gata ]. Trebuie verificate toate modurile [ Career Mode, Tournament Mode, Exhibition, Arena etc. ], toate echipele şi toţi jucătorii [ pe cât se poate ].

Vă oferim noi poze din patch şi vă urăm o după-amiază de duminică cât se poate de plăcută!

FPRL 14 Weekend Update - 23.02.2014, 9.9 out of 10 based on 8 ratings