:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 16.02.2014

fifa14 2014-02-16 23-43-22-77
FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 16.02.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (8 votes cast)

Cu o mică întârziere, venim şi de această dată cu ediţia săptămânală de update-uri cu privire la viitorul patch al echipei FIFApro, FPRL 14. Aşa cum nu am avut foarte mult timp pentru a posta articolul mai devreme, nu am avut nici foarte mult timp pentru editare, dar nu am lăsat de o parte treaba pe care am pornit-o, avansând spre versiunea BETA a patchului.

În condiţiile în care şcoala a reintrat în “pâine” odată cu săptămâna aceasta şi cum sesiunea la multe dintre facultăţi este în toi, mulţi dintre membrii noştri nu au avut foarte multă vreme la dispoziţie pentru a se ocupa şi de alte activităţi. Totuşi, nu se poate spune că patchul a stat pe loc: chiar am înregistrat progrese importante, iar săptămâna viitoare, pe vremea aceasta, sperăm [ dar, după cum am obişnuit să vă spunem, asta nu e o promisiune ] să avem la îndemână o versiune BETA a patchului, disponibilă doar pentru membrii echipei şi pentru colaboratorii ei [ testeri, persoane de încredere sau care s-au remarcat de-a lungul timpului pe site şi pe forum ].

Eu, N-Razvan, am încercat să aduc un plus de realism pack-ului pe care îl pregătim prin adiţia a fonturi realiste pentru echipele Dinamo şi Steaua, cele mai titrate cluburi din România şi, de asemenea, cele mai susţinute. Sperăm ca, săptămâna viitoare, să mai adăugăm stiluri de numere reale pentru mai multe echipe din ţară [ asta nu înseamnă că Dinamo şi Steaua sunt singurele cu font real din FPRL 14: o bună bucată din echipamentele adăugate au fontul corespunzător deja existent în FIFA ]. Am contribuit şi la decuparea de noi minifeţe pentru puţinii jucători care acum nu mai au una atribuită în FPRL 14.

20CM a terminat un nou add-on: cute reale ale tricourilor şi şorturilor, aşa cum sunt prezente în FIFA 14 Next Gen [ de pe XBOX One şi PlayStation 4 ]. Add-onul va fi disponibil, bineînţeles, odată cu patchul. De asemenea, el experimentează şi cu un nou meniu [ pe lângă cel personalizat, cu Steaua, pe care l-a terminat deja şi pe care l-am prezentat în ediţiile anterioare ], tot inspirat din FIFA 14 Next Gen. Găsiţi lucrările sale pe forumul nostru.

body_mu s-a ocupat şi în această săptămâna de baza de date, actualizând-o cu ultimele transferuri şi efectuând unele lucrări de finisare la structura turneelor din Career Mode, care acum vor avea ore realiste, specifice Ligii I. Ne gândim, de asemenea, şi la surpriza anunţată mai de mult, prin care vom putea să oferim ultimele transferuri + atribute modificate în funcţie de formă pentru orice utilizator al FPRL 14, o idee care pare din ce în ce mai fezabilă.

bogdandan, membrul Academiei FIFApro, a mai contribuit şi săptămâna aceasta cu un set de reclame [ adboarduri personalizate ] pentru Cupa României, iar silver, în limita timpului disponibil, a încercat să realizeze câte o faţă specială, reală, pentru fiecare echipă din Liga I.

La o oră destul de târzie în noapte, încheiem acest articol, urându-vă succes în săptămâna abia începută, şi invitându-vă să vizionaţi noi poze din patchul nostru, în secţiunea de mai jos. O seară bună şi vă aşteptăm şi săptămâna viitoare, poate, de ce nu, şi cu o surpriză, dacă totul va funcţiona cum trebuie :D !

FPRL 14 Weekend Update - 16.02.2014, 8.8 out of 10 based on 8 ratings