:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 01.02.2014

fifa14 2014-02-01 19-24-18-65
FIFA 14, FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 01.02.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)

O lună nouă, provocări noi pentru echipa FIFApro în proiectul ei de a introduce Liga I şi cele mai importante patru echipe din Liga II în cunoscutul joc FIFA 14. Provocări peste care, credem noi, am trecut, cu ajutorul a noi şi vechi membri ai site-ului. Săptămâna aceasta, am obţinut rezultate mai mult decât satisfăcătoare în introducerea unui meniu special şi în adăugarea de feţe customizate pentru jucătorii din Liga I.

Se cuvine să începem articolul cu menţiunea că Merdiso şi Mihai [ 20 CM ], doi editori cunoscuţi în România pentru realizările lor [ am mai vorbit despre cântecele de galerie ale lui Merdiso în ediţiile precedente ] s-au înscris [ Mihai s-a reîntors, mai bine spus ] şi ei în proiectul pe care îl derulăm aici. Merdiso ne va ajuta cu videoclipuri şi un installer de cea mai bună calitate, iar Mihai ne ajută deja prin introducerea unui meniu deosebit, pe care îl puteţi viziona în pozele ce urmează. Modificarea lui constă în schimbarea imaginilor default din jocul FIFA 14 cu altele, specifice Ligii I, şi, deocamdată, doar Stelei. Sperăm să avem gata mai multe add-onuri pentru cele mai iubite echipe din Liga I până la data lansării patchului.

Îi mulţumim pe această cale şi lui Celebrimbor care şi-a dat acordul ca feţele sale să fie prezente în patch. Aveţi, de asemenea, poze cu două dintre lucrările sale mai jos. Credem că aceste adiţii vor aduce şi mai multă plăcere celor care vor descărca FPRL 14 Winter Edition. Silver, membru al echipei noastre, a lucrat şi el la noi feţe pe care le puteţi aprecia pe forumul nostru, în secţiunea “Editările echipei”

Trebuie sa amintim şi că Academia FIFApro are un nou “student” începând cu ziua de astăzi, bogdandan intrând în rândurile acesteia cu reclamele sale pentru Rapid Bucureşti. Avem încredere că poate deveni un editor foarte bun pentru FIFA, la fel ca şi ceilalţi care au trecut sau trec prin “programul” [ sună cam drastic, ghilimelele sunt necesare, editingul este o plăcere, nu un serviciu :D ] nostru.

Datorită comentariilor postate în ediţiile anterioare, dar şi pe Facebook, simt că este nevoia să reamintim că patchul nu are o dată exactă de lansare, luna aceasta fiind un termen realist, dar nu absolut. Patchul va conţine întreaga Liga I, plus echipele Rapid Bucureşti, CSMS Iaşi, FC Universitatea Craiova, UTA Arad şi un update complet al naţionalei României, care nu este licenţiată în jocul original produs de către EA Sports. Şi, tot datorită unor întrebări primite de la voi, confirmăm că transferurile vor fi la zi, indiferent dacă vorbim de Liga I sau de ligile străine, mulţumită lui body_mu.

Iată aici şi screenshoturile promise. Vă aşteptăm şi săptămâna viitoare pentru FPRL 14 Weekend Update, care va beneficia în curând şi de un trailer oficial.

FPRL 14 Weekend Update - 01.02.2014, 8.7 out of 10 based on 7 ratings