:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 26.01.2014

fifa14 2014-01-26 19-52-29-67
FIFA 14, FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 26.01.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (18 votes cast)

O săptămână foarte aglomerată pentru echipa FIFApro se încheie cu articolul care vă anunţă ce am mai făcut la patchul pe care îl aşteptaţi de la revenirea noastră în prim-planul editingului românesc. În această ediţie, o să vă relatăm noile achiziţii ale echipei, care şi-a îngroşat rândurile cu alţi 2 oameni de calitate, dar şi ce au mai făcut membrii deja existenţi ca să asigure un FPRL 14 de calitate.

La 1 decembrie 2014, când FIFApro a reintrat în acţiune, nu am mai găsit foarte multă lume activă. Eu, N-Razvan, împreună cu Marius09 şi cu câţiva membri de pe forum fără atribuţii în echipa de editare, eram tot ce mai rămăseseră lângă site. Acum, la aproape 2 luni de la acel moment, echipa deja şi-a intrat în ritm şi avem deja noi recruţi: body_mu a intrat în echipă la scurt timp după mine, apoi ni s-a realăturat şi facemakerul silver. Acum, i-am înregimentat şi pe kitmakerul [ şi nu numai ] Freak, care până acum se ocupase doar de FIFA 08 şi 10, dar şi pe CipryFCD, un ambiţios membru al fostei echipe FIFAClub care acum a început şi să editeze jocul, făcând nişte minifeţe de un nivel al detaliilor care se ridică la aşteptările unei echipe ca FIFApro. De asemenea, avem şi un nou student al Academiei, care se descurcă foarte bine în materie de scoreboard-uri şi pop-upsuri, care trece cunoscut sub numele de Calin FCSB.

Mastertrap21 a revenit şi el pentru câteva zile ajutându-ne să recuperăm conturile noastre de Twitter şi YouTube, care nu mai fuseseră active de 2 ani de zile, dar şi prin introducerea unei mult aşteptate noi teme pe forum, care mai are nevoie de doar câteva retuşuri. Puteţi accesa forumul nostru accesând tabul din capul paginii, cu menţiunea că unele elemente vor mai fi schimbate pe parcursul zilelor viitoare.

Revenind la patch, săptămâna asta am introdus aproximativ 100 de noi minifeţe, din lista celor care lipseau, acestea provenind din Football Manager. Astfel, aveţi garanţia că sunt de o calitate, aş putea spune, chiar superioară, în unele cazuri, celor provenite de la EA Sports. Silver a mai făcut feţe pentru noi jucători, cum ar fi Alexandru Ciucur, Pedro Mingote, Viorel Nicoară sau Geraldo Alves. Puteţi verifica aceste feţe în threadul lui de aici.

Freak a contribuit şi el, odată cu intrarea în echipă, cu kiturile echipei Gaz Metan Mediaş, reducând nr. echipelor care nu au echipament la doar una. Body_mu a realizat şi el kiturile naţionalei României şi ale lui Rapid Bucureşti.

Ca de obicei, vă invităm să vizionaţi câteva noi screenshoturi din patch şi vă aşteptăm şi data viitoare cu o nouă rundă de ştiri despre FPRL 14 Winter Edition, care se apropie încet, dar sigur, spre finalizare.

h

FPRL 14 Weekend Update - 26.01.2014, 9.6 out of 10 based on 18 ratings