:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 19.01.2014

fifa14 2014-01-19 23-27-33-75
FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 19.01.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (7 votes cast)

Când toată lumea era atentă la box şi la tenis, noi nu am uitat de fotbal şi am mai pus cărămidă după cărămidă pentru realizarea FPRL 14 Winter Edition. Săptămâna aceasta, elementele grafice au fost din nou prioritare şi, cu ajutorul partenerilor de la FIFA Infinity am reuşit să introducem bannere realiste pentru toate echipele din patch.

Ce ar fi fotbalul fără suporteri? De fapt, el nici măcar nu ar exista. Prin cântecele şi coregrafiile lor, fanii reuşesc uneori să depăşească orice barieră care stă în calea echipei favorite. Şi, măcar parţial, EA Sports a reuşit să simuleze această atmosferă şi în FIFA, deşi poate nu la fel de bine cât ne-am fi dorit. Dacă, pe partea de cântece, deja suntem acoperiţi, cum am menţionat în update-urile anterioare, pe partea de steaguri am avut mai mult de furcă, însă cu ajutorul lui Damien [ de la FIFA Infinity ] am adăugat în patch şi seturi de bannere care sunt făcute după cele din galeriile echipelor Ligii I. Ca să respectăm munca tuturor, trebuie menţionaţi şi LcK şi Baba Adamu pentru aceste elemente de calitate. Poza din coverul articolului este mărită pentru formatul site-ului, dar în joc totul se vede cum trebuie, la mărime naturală.

Pe lânga asta, facemaker-ul nostru silver a “înaintat” şi el modelând noi feţe pentru jucătorii din Liga I şi nu numai, pe care le puteţi vizualiza pe forumul nostru, la secţiunea FIFA 14 – Editări.  Este de prisos să mai amintim că toate transferurile [ destul de multe, am putea spune, e o perioadă de mercato foarte agitată] din această săptămână au fost deja implementate şi în joc. Body_mu a făcut o fuziune între baza de date săptămânală a EA [ FIFA 14 Weekly ] şi baza noastră, deci cele mai importante update-uri de OVR-uri şi de loturi internaţionale vor fi prezente şi în FPRL. Per total, patchul ia contur şi sperăm să vă aducă satisfacţia pe care o aşteptaţi. În pozele de mai jos, este prezentă versiunea mai veche a echipamentului Petrolului, fără noul sponsor Opel [ va fi adăugat până la lansare ].

Vă dorim o seară bună şi o săptămână cel puţin la fel!

FPRL 14 Weekend Update - 19.01.2014, 9.9 out of 10 based on 7 ratings