:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 12.01.2014

weekend update 12 ianuarie featured
FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 12.01.2014

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (11 votes cast)

O seară bună pentru toţi cititorii noştri! A fost o săptămână agitată, lumea s-a întors la muncă, studenţii la şcoală, deci timpul nostru a fost mai limitat, dar asta nu înseamnă că am lăsat patchul deoparte. Dimpotrivă, ne-am gândit la noi modalităţi de a face FPRL 14 cât mai atractiv pentru fanii noştri.

La început trebuie să vă mulţumim pentru susţinerea arătată atât prin numărul de vizitatori, care începe încet-încet să urce la nivelul din anii anteriori, cât şi prin like-urile date paginii noastre de Facebook. Se lucrează de asemenea şi la noua versiune de forum care întârzie din motive tehnice: FIFApro a strâns sute de mii de postări de-a lungul anilor şi ar fi păcat să le pierdem, fără să menţionăm faptul că membrii echipei sunt la distanţe considerabile unii de alţii, chiar şi la fusuri orare diferite în anumite cazuri, deci comunicarea este mai greoaie decât ar fi normal. Dar, aşa cum v-am promis şi la patch, aşteptarea nu va fi de prisos, pregătindu-vă câteva activităţi care să dea boost-ul necesar comunităţii de a ajunge la nivelul de altă dată.

La patch am lucrat în special la partea de stabilitate, încercând să eliminăm cât mai multe buguri. Totuşi, nu trebuie confundata această perioadă cu cea de dinainte de lansare, mai sunt câteva lucruri care trebuie adăugate, puse la punct, aşa că februarie pare un termen realist [ dar nu absolut, patchul poate fi la fel de bine lansat şi în ianuarie, dar şi în martie ]. Pe partea grafică, cu ajutorul partenerilor de la FIFA-Infinity, vom obţine bannere de cea mai înaltă calitate în patch. Tot în această categorie, am introdus doi noi membri în Academia FIFApro, de care am vorbit într-un articol anterior, care se ocupă acum cu realizarea de minifeţe. Kitmakerii noştri au făcut şi ei în timpul lor liber noi echipamente pe care le puteţi viziona în pozele de mai jos. La baza de date au fost adăugate, ca în fiecare săptămână din perioada de mercato, cele mai noi transferuri, aşa că Bogatinov deja îmbracă tricoul roş-albastru şi în FPRL, iar Alibec şi Iorga se “antrenează” în Career Mode alături de Astra ca să-i facă viaţa grea noului portar al Stelei.

Atât ar fi de spus pentru acum, vă aşteptăm şi săptămâna viitoare să vă oferim informaţii despre patchul mult aşteptat. Trebuie amintit, ca întotdeauna, că elementele grafice pot fi mult schimbate sau îmbunătăţite în versiunea finală a patchului.

 

FPRL 14 Weekend Update - 12.01.2014, 10.0 out of 10 based on 11 ratings