:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Weekend Update – 29.12.2013

featured 2
FPRL 14

FPRL 14 Weekend Update – 29.12.2013

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)

Ultima ediţie de update-uri din acest an aduce noi informaţii importante despre patchul care va introduce Liga I în FIFA 14. Săptămâna aceasta am “acontat” noi materiale care vor aduce un plus de realism şi autenticitate Ligii I în joc, dar mai ales în carieră, pe care ne vom concentra să o facem cât mai atractivă.

Zilele trecute am obţinut acordul fostului editor de FIFA şi PES cu nickname-ul Merdiso pentru a folosi scandările sale în patch, în exclusivitate [ dacă tot este în creştere de popularitate acest termen ]. Dacă aveţi experienţă cu patchurile româneşti, ştiţi că aceste cântece de galerie au fost prezente atât în seria CRLP cât şi în RNGP, bucurându-se de un real succes.

De asemenea, am terminat update-ul loturilor echipelor prezente în prima versiune a patchului, care se va numi, oficial, FPRL 14 Winter Edition. Primul 11, banca de rezerve, formaţia folosită, dar şi restul lotului vor fi exact ca în ultima partidă disputată în realitate, fie că vorbim de ultima etapă din Liga I, sau ultima etapă din Liga II, pentru cele 4 echipe din Liga II prezente în patch.

Nu o să vă dezvăluim toate detaliile patchului deoarece vrem să vă lăsăm câteva surprize, evident, plăcute, odată cu lansarea, care sperăm să aibă loc în luna ianuarie [ acesta nu este un termen - este de asemenea posibil ca patchul să apară mai târziu de atât ].

Vă invităm să vizionaţi noi poze din FPRL 14 Winter Edition mai jos:

 

FPRL 14 Weekend Update - 29.12.2013, 9.8 out of 10 based on 4 ratings