:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

(Update) Finala Cupei Romaniei

Sport

(Update) Finala Cupei Romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (18 votes cast)

sursa: fcvaslui


CFR – Vaslui se va juca miercuri, pe data de 26 mai, la ora 21 00 pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi.

Inaintea finalei, de la ora 19:00, pe stadionul din Dealul Copoului va avea loc si meciul dintre „Legende” si „Suporteri”, la initiativa sponsorului principal al Cupei Romaniei. Echipa „Legendelor” va avea urmatoarea echipa de start: Lung – Iovan, Bumbescu, Belodedici, Ungureanu – Augustin, Stoica, Beldeanu, Cârtu – Camataru, Orac, in timp ce pentru echipa “Suporteri” au fost selectionati 16 “jucatori”, cu varste cuprinse intre 19-25 de ani. Primul unsprezece al echipei “Suporteri” va fi alcatuit de actualul profesor al IEFS, Mircea Radulescu.

Revenind la adevarata finala a Cupei Romaniei, se pare ca va fi un meci foarte interesant. SC Vaslui a pierdut campionatul in fata contracanditatei la Cupa, CFR Cluj, si vor vrea o revansa in fata acestora. Sa urmarin parcursul celor doua contracandidate la Cupa de pana acum:

Saisprezecimi CFR Cluj – FC Dunarea Galati 2-0 Brazi – FC Vaslui 0-5
Oprimi Gaz Metan CFR Craiova – CFR Cluj 0-1 Medias – Vaslui 0-1
Sferturi Craiova – CFR Cluj 0-1 Vaslui – Inter Pitesti 1-0
Semifinale – Tur Dinamo – CFR Cluj 1-1 Brasov – Vaslui 1-0
Marcatori L. Goian 10 / Y. Kone 25 R. Ilyes 5
Semifinale – Retur CFR Cluj – Dinamo 2-1 Vaslui – Brasov 4-0

Marcatori Dica (’51), Traore (’78) / And.Cristea (’73) R. Costin (’28), Wesley (’29), L. Sanmartean (’53), Costly (’73)
Finala CFR Cluj 0 (5) Vaslui 0 (4)


Biletele la aceasta finala s-au gasit intre 15 lei (la peluza) si 25 de lei (la tribune), insa in aceste momente se pare ca se mai gasesc doar 700 de bilete la peluza Vasluiului. Fanii Vasluiului vor avea transport gratuit la finala de la Iasi datorita autobuzelor puse la dispozitie de Primaria Vaslui.

UPDATE
CFR Cluj este noua campiona a Romaniei, dupa ce a invins la loviturile de departajare echipa, SC Vaslui, cu scorul de 5-4. Singura ratare i-a apartinut jucatorului vasluian Milisavljevic, dupa care au marcat pe rand Gabi Muresan, Denis Zmeu, Nicolae Dica, Raul Costin, Ciprian Deac, Lucian Burdujan, Cristi Bud, Wesley Lopes si ultimul, dar nu cel din urma, capitanul clujenilor, Ricardo Cadu, fiind si cel care a marcat golul decisiv.

(Update) Finala Cupei Romaniei, 9.0 out of 10 based on 18 ratings