:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FPRL 14 Summer Edition – Primele poze

fifa14 2014-06-21 18-19-37-03
FIFA 14, FPRL 14

FPRL 14 Summer Edition – Primele poze

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (15 votes cast)

Echipa noastră a luat o pauză destul de lungă după lansarea FPRL 14 Spring Edition acum 3 luni, în martie…sau aşa a fost oare? Deşi e drept că activitatea de pe site şi pe forum a scăzut cu o gradaţie, membrii FIFApro au lucrat încet, dar sigur, la ultimul patch al nostru dedicat FIFA 14, şi anume FPRL 14 Summer Edition. Va conţine Liga I şi Liga II adaptate sezonului care urmează, 14/15.

Din experienţa mea de-a lungul anilor cu privire la astfel de patchuri, întrebarea obligatorie care este pusă prima e “Când apare?”. Un răspuns înţelept nu trebuie nici să aducă aşteptări exagerate cititorului, precizând o dată de lansare foarte apropiată, dar nici să-l deconecteze, indicând una prea îndepărtată. Putem spune, deci, că FPRL 14 Summer Edition nu va apărea nici prea devreme, nici prea târziu, exact când trebuie şi când noul sezon va avea deja motoarele turate.

Acum, toată lumea e cu ochii pe stadioanele din Brazilia şi pe fotbalul deosebit de frumos prestat acolo [ dacă îmi permiteţi o comparaţie, avem parte de un Mondial spectaculos, faţă de ce am văzut în Coreea&Japonia în 2002, Germania în 2006 sau Africa de Sud în 2010 ]. E păcat că ne-am obişnuit ca din 4 în 4 ani să ne jucăm cu telecomenzile, în loc să fluturăm steaguri sau să cântăm împreună cu jucătorii imnul la începutul meciului. Poate că odată cu 2016 vom avea şi noi parte de bucurii.

Revenind la “obiectul muncii”, sperăm ca patchul să se ridice la cel puţin standardul impus de FPRL 14 Spring Edition, care, în condiţiile date, s-a bucurat de un succes mai mare decât ne aşteptam. Summer Edition va fi ultimul patch pe care îl vom face pentru acest motor grafic şi de gameplay care ne-a ţinut în priză începând cu FIFA 11 încoace. Dacă sunteţi la curent cu ultimele ştiri venite de la EA Sports, FIFA 15 va rula pe motorul Next Gen folosit începând cu anul trecut pentru FIFA 14 pe platformele Xbox One şi PlayStation 4. Astfel, nu ştim exact cât va dura până când editarea noului sistem de joc va fi posibilă, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu 3 ani, când primele patchuri serioase, care adaugă ligi, pentru FIFA 11 au început să apară în toiul iernii. Deci, vom pregăti Summer Edition pentru o perioadă cât mai mare de utilizare.

Vor mai urma ştiri şi informaţii despre patch în perioada care urmează. Vă las un set de poze şi vă invit pe forum să discutăm despre FPRL 14 Summer Edition, despre FIFA 15, despre Cupa Mondială şi nu numai. O seară bună!

ht

FPRL 14 Summer Edition - Primele poze, 9.4 out of 10 based on 15 ratings