:::: MENU ::::

FIFApro | Liga I in FIFA

FIFApro va ofera Liga I si a II-a in FIFA. Incearca si convinge-te singur.

FIFA14

  • Sep 14 / 2013
  • 0
fifa-14-cover-pc
Noutati FIFA

FIFA14

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
FIFA 14 este viitorul joc al seriei FIFA de fotbal. Acesta a fost dezvăluit pe data de 17 aprilie 2013 sub sloganul „The Emotion of Scoring Great Goals” (en: Emoția marcării unor mari goluri)

Caracteristici noi
Mai multe situații din fotbalul adevărat au fost luate în considerare de-a lungul creării jocului, precum: posesia Barcelonei de peste 67% în campionat, foarfeca lui Zlatan Ibrahimovic din meciul împotriva Angliei, primul gol al lui Lionel Messi pentru Barcelonei (la vârsta de 17 ani) sau voleul lui Papiss Cisse în meciul contra celor de la Chelsea FC.
Pure Shot: Jucătorii vor încerca să se plaseze cât mai bine pentru șut, dar asta va depinde de poziția lor pe teren și de cum le vine mingea către picior. Ei se vor folosi de ce au la dispoziție, asta însemnând că există posibilitatea să șuteze chiar dacă sunt lipsiți de echilibru sau pot șuta grăbiți scăzând acuratețea și puterea șutului lor.

Real Ball Physics: Traiectoria mingii din momentul în care a fost șutată va fi determinată de noi formule ce vor faciliza șuturile precum cele puternice de la distanță sau cele cu efect.
Protect the Ball: Această nouă mecanică intuitivă va permite jucătorilor să se interpună între adversar și minge la orice viteză. Când un jucător care are posesia este tras, acesta va putea contracara punându-se în fața adversarului și protejând mingea. De asemenea, un jucător va putea să lupte pentru minge înainte să ajungă la această utilizându-se de corpul său. Această caracteristică este menită să faciliteze dominarea mijlocului terenului.
Teammate Intelligence: Reprezintă o îmbunătățire a decizilor luate de către coechipieri atât în atac cât și în defensivă.

Global Scouting Network: În modul Career se va putea dezvolta și îmbunătăți rețeaua de căutare a jucătorilor (în vederea unor transferuri). Fotbaliștii vor putea fi evaluați pentru a se releva calitățile necesare pentru îmbunătățirea echipei manageriate. Noua interfață va permite o mai ușoară navigare, mai puține întreruperi și rapoarte în timp real cu privire la jucătorii căutați.


FIFA 14 apare pe data de 24 septembrie 2013 si v-a fi disponibil pe urmatoarele platforme: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3,4 si PC(Windows).

/span

FIFA14, 8.0 out of 10 based on 3 ratings